200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σάς βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο, μας δυσκολεύουν στο να ξέρουμε ποιες τροφές συνδυάζονται μεταξύ τους. Αυτός ο βασικός και ευχάριστος οδηγός σας παρέχει πολλές επιλογές και εμπνεύσεις για νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό. Οι εύκολες συνταγές σάς προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών από όλο τον κόσμο, μερικά παραδοσιακά, αλλά εξωτικά -από μεξικάνικες γεμιστές ντομάτες και ελβετικές πατάτες ρόστο μέχρι ανατολίτικο Στιρ-Φράι και Νασί-Γκορένγκ από την Ινδία. [...]
ISBN | 978-960-7370-24-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 1996 |
Σχήμα | 21χ14 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Ναί |
Σελίδες | 173 |
Υπότιτλος | Νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο |
Εκδότης | Βασδέκης |
Συγγραφέας | Inge Dries |
Μετάφραση | Δημήτρης Γεδεών |