6 Βήματα και 6 εργαλεία για το τέλειο service

9,00 € 12,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789606272028
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυµούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εστίασης ως σερβιτόροι, έχοντας περιορισµένη ή και µηδενική εµπειρία στον εν λόγω κλάδο, σαν ένας µπούσουλας που εύκολα και γρήγορα θα τους οδηγήσει σε υψηλά αποτελέσµατα. Απευθύνεται ωστόσο και σε όσους επαγγελµατίες ήδη εργάζονται και αντιµετωπίζουν δυσκολίες και προβληµατισµούς σε κάποιες πτυχές της καθηµερινής τους εργασίας, δίνοντάς τους ξεκάθαρες λύσεις και βήµατα για την αντιµετώπιση µεγάλου µέρους των προβληµάτων τους. Ταυτόχρονα, απευθύνεται στον καταστηµατάρχη & επιχειρηµατία, παρέχοντάς του ένα ολοκληρωµένο εργαλείο για τα αρχικά και βασικά βήµατα εκπαίδευσης του προσωπικού του αλλά και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη, εκ µέρους όλων όσοι τις παρέχουν.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-627-202-8
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Νοε 2020
Σχήμα 210Χ140Χ0
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 164
Υπότιτλος και τα καλά φιλοδωρήματα!
Εκδότης Εκδόσεις iWrite
Συγγραφέας Νίκος Σλιουσαρέγκο
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:6 Βήματα και 6 εργαλεία για το τέλειο service