Αναλυτική χημεία και ενόργανη ανάλυση στον τομέα της διατροφής
16,00 €
20,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789601220420
Λεπτομέρειες
Η Αναλυτική Χημεία είναι ίσως ο σπουδαιότερος κλάδος της Χημείας, γιατί αποτελεί την εφαρμογή στην πράξη όλων των θεωρητικών γνώσεων, οι οποίες αναφέρονται στη δομή και συμπεριφορά των φυσικών και τεχνητών υλών. Στο παρόν εγχειρίδιο καταβάλλεται προσπάθεια να δοθούν, με όσο το δυνατόν απλούστερο τρόπο, οι βασικές αρχές της Αναλυτικής Χημείας και ορισμένες από τις εφαρμογές της στα τρόφιμα και τη διατροφή.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-12-2042-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2011 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 228 |
Υπότιτλος | Θεωρία και εργαστηριακές ασκήσεις |
Εκδότης | University Studio Press |
Συγγραφέας | Γεώργιος Βλάτσιος |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας