Αρτοποιητική τέχνη
Η Αρτοποιία είναι μία πολύ εξειδικευμένη και απαιτητική τέχνη, καθώς πρέπει να συνδυάζει την άριστη γεύση µε τη σταθερή καλή ποιότητα και τη δημιουργικότητα με τη μαζική παραγωγή. Γεγονός επίσης είναι ότι η Αρτοποιία οφείλει να ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις για εξειδικευμένη και υγιεινή διατροφή αλλά και να προάγει τον πλούτο των παραδοσιακών συνταγών. Το εύρος των γεύσεων και των υφών που μπορούν να δημιουργηθούν την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των γαστρονομικών τεχνών. Οι επαγγελματίες τεχνίτες Αρτοποιοί είναι από τους πλέον περιζήτητους και υψηλά αμειβόμενους στο πεδίο αυτό. Εν τούτοις, λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά έχουν την δυνατότητα να διδάξουν σωστά και υπεύθυνα σε νέους υποψήφιους επαγγελματίες την Τέχνη της Αρτοποιίας.
ISBN | 978-618-5421-15-1 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Ηράκλειο Κρήτης |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2020 |
Σχήμα | 29x21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 109 |
Υπότιτλος | Ειδικότητα: Τεχνικός αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής |
Ηλικίες | 0 |
Ηλικία μέχρι | 0 |
Εκδότης | Mystis Editions |
Συγγραφέας | Γιάννης Δρακόπουλος |
Επιμέλεια | Κωνσταντίνος Ντερέκας |