Ασφάλεια τροφίμων
34,40 €
43,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789601209135
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-12-0913-5 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2001 |
Σχήμα | 28χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 461 |
Υπότιτλος | Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών |
Εκδότης | University Studio Press |
Συγγραφέας | Δήμητρα Σάνδρου, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Λάζαρος Κούρτης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας