Ασφάλεια τροφίμων

34,40 € 43,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789601209135
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-12-0913-5
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2001
Σχήμα 28χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 461
Υπότιτλος Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Εκδότης University Studio Press
Συγγραφέας Δήμητρα Σάνδρου, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Λάζαρος Κούρτης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Ασφάλεια τροφίμων