Βαρούλκο
40,76 €
Εξαντλημένο
SKU
9789604423743
Λεπτομέρειες
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-442-374-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2006 |
Σχήμα | 28χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 216 |
Υπότιτλος | Χρώματα, αρώματα και γεύσεις |
Εκδότης | Ελληνικά Γράμματα |
Συγγραφέας | Λευτέρης Λαζάρου, Νταϊάνα Κόχυλα |
Φωτογράφος | Βασίλης Στενός |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας