Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων

21,90 € 25,77 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604187119
Λεπτομέρειες

Περιέχει: Συστήματα Μονάδων, ΜΕΡΟΣ Α: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Εισαγωγή στην Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική, Ο 1ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Το Εργαζόμενο Ρευστό, Θερμοδυναμικές Μεταβολές, Ο 2ος Θερμοδυναμικός Νόμος, Η Ψυκτική Μηχανική, Ψυχρομετρία, Καύση, ΜΕΡΟΣ Β: ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΑΣ, Η Μετάδοση της Θερμότητας, Διάχυση και Μεταφορά Μάζας, Ισοζύγια Μάζας και Ενέργειας, ΜΕΡΟΣ Γ: ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, Υδροστατική, Φυσικά Φαινόμενα της Ροής των Ρευστών, Βασικές Εξισώσεις της Ροής των Ρευστών, Ροή μέσα σε Αγωγούς, Όργανα Μέτρησης της Ροής, Μηχανικά Μέσα Μεταφοράς των Ρευστών, Κατακάθιση, Φυγοκέντριση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-418-711-9
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιουλ 2017
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 400
Εκδότης Τζιόλα
Συγγραφέας Νικόλαος Π. Ζόγκζας
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Βασικές αρχές μηχανικής τροφίμων