Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής

10,14 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603313281
Λεπτομέρειες

Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και προϊόντα γάλακτος, τυρί, κρέας, πουλερικά και πουλιά κυνηγιού, κυνήγι, ψάρια, αστακοί, μαλάκια, χαβιάρι, δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, γλυκαντικά, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, καρυκεύματα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-328-1
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2002
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 99
Υπότιτλος Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Hermann Gruner, Reinhold Metz
Μετάφραση Μαργαρίτα Βούλγαρη
Σειρά Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής