Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής
10,14 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603313281
Λεπτομέρειες
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και προϊόντα γάλακτος, τυρί, κρέας, πουλερικά και πουλιά κυνηγιού, κυνήγι, ψάρια, αστακοί, μαλάκια, χαβιάρι, δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, γλυκαντικά, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, καρυκεύματα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-331-328-1 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2002 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 99 |
Υπότιτλος | Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους |
Εκδότης | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Συγγραφέας | Hermann Gruner, Reinhold Metz |
Μετάφραση | Μαργαρίτα Βούλγαρη |
Σειρά | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας