Βιοχημεία τροφίμων

26,50 €
Εκτός Κυκλοφορίας
SKU
9789604318308
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Βιοχημεία Τροφίμων" απευθύνεται στους τριτοετείς φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ως σκοπό να βοηθήσει στη διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος. Η ύλη του βιβλίου αναφέρεται στη μελέτη των συστατικών των τροφίμων και στις βιοχημικές αντιδράσεις, οι οποίες οδηγούν σε μεταβολές της σύστασης και των χαρακτηριστικών ιδιοτήτων αυτών. [...]

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-431-830-8
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2003
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 294
Εκδότης Ζήτη
Συγγραφέας Α. Βαφοπούλου - Μαστρογιαννάκη
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Βιοχημεία τροφίμων