Βότανα και μυρωδικά
13,28 €
16,60 €
Διαθέσιμο
SKU
9789601642154
Λεπτομέρειες
Ο πρακτικός οδηγός από τη γλάστρα στο πιάτο για να καλλιεργήσετε και να μαγειρέψετε βότανα με επιτυχία. Ένας φωτογραφικός κατάλογος που περιέχει περισσότερα από 120 μαγειρικά βότανα, με πληροφορίες για τη γεύση, τις ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας και τον τρόπο χρήσης τους στη μαγειρική. Εμπνευσμένες προτάσεις φύτευσης σε ζαρντινιέρες και γλάστρες που περιλαμβάνουν μεσογειακά βότανα, βότανα καθημερινής χρήσης και βότανα για σαλάτες. Οδηγίες βήμα προς βήμα για τη φύτευση, καλλιέργεια, συγκομιδή και αποθήκευση της σοδειάς και για τη χρήση της στην παρασκευή φαγητών και ποτών. Πάνω από 60 συνταγές για αρωματικά βούτυρα, λάδια και ξίδια, αρωματικούς πολτούς και μαρινάδες, σαλάτες και ντρέσινγκ.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-16-4215-4 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Σεπ 2011 |
Σχήμα | 20χ16 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 192 |
Υπότιτλος | Από τη γλάστρα στο τραπέζι σας: Καλλιέργεια, συγκομιδή, μαγείρεμα |
Εκδότης | Εκδόσεις Πατάκη |
Συγγραφέας | Jeff Cox, Marie - Pierre Moine |
Μετάφραση | Ευαγγελία Θ. Μαυρικάκη, Χαρά Γιαννακοπούλου |
Σειρά | Πρακτικοί Οδηγοί |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας