Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
10,34 €
12,17 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603314356
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του αρτοποιού και ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-331-435-6 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2008 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 114 |
Υπότιτλος | Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες |
Εκδότης | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Συγγραφέας | Hermann Gruner, Reinhold Metz |
Μετάφραση | Μαργαρίτα Βούλγαρη |
Επιμέλεια | Ιωάννης Χατήρης |
Αριθμός τόμου | 1 |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας