Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής

10,34 € 12,17 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603314356
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του αρτοποιού και ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-435-6
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2008
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 114
Υπότιτλος Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Hermann Gruner, Reinhold Metz
Μετάφραση Μαργαρίτα Βούλγαρη
Επιμέλεια Ιωάννης Χατήρης
Αριθμός τόμου 1
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής