Cypriot Cuisine
2,54 €
3,17 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604574490
Λεπτομέρειες
The Cypriot cuisine is world renowned for the quality, taste and purity of its ingredients. The warm Mediterranean sun, the fertile sea, and the warm winds of the area, all contribute to the production of the best products the earth can bare. The olive oil, the olives, the milk and cheese, the legumes, the vegetables, the meat and fish as well as the Cypriot sun bathed fruits, are characterized by their exquisite taste. All Cypriots love good quality food and this is the reason why their tables are filled with it on a daily basis. Among the most popular delicacies of Cyprus are the "haloumi" cheese, the "sheftalies" (Cypriot meatballs), and various "mezedes".
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-457-449-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2010 |
Σχήμα | 20χ14 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 63 |
Εκδότης | Μαλλιάρης Παιδεία |
Σειρά | Mediterranean Diet |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας