Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων

20,01 € 25,01 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789607182326
Λεπτομέρειες

Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να δώσει σε συντομία τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων και στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε παραδείγματα εφαρμογής τους με μελέτες περιπτώσεων (case studies), συμβάλλοντας στην αφομοίωση του συστήματος από τον αναγνώστη. Επίσης, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων στην ανάπτυξη ενός επιτυχούς και αποτελεσματικού συστήματος HACCP με ελάχιστο κόστος.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-7182-32-6
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2008
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 360
Υπότιτλος HACCP, ISO 9000:2000
Εκδότης Παπασωτηρίου
Συγγραφέας Γιάννης Τσάκνης
Σειρά Επιστήμες: Τεχνολογία Τροφίμων
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων