Εφαρμογές διαιτητικής

12,00 € 15,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604611881
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό είναι το ιδανικό βοήθημα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας. Περιέχει τις απαντήσεις όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουν γι' αυτές τις εξετάσεις, καλύπτοντας τόσο τις γενικές επαγγελματικές γνώσεις και ικανότητες όσο και κάποιες ειδικότερες. Επίσης, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτές Διαιτητικής, επειδή ακριβώς περιέχει όλα τα θέματα από όλα τα γνωστικά αντικείμενα (μαθήματα) που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη. Διαβάζοντας το βιβλίο, μεταξύ άλλων θα μάθετε και τα ακόλουθα: - Βασικές αρχές διατροφής - Τροφογνωσία - Διατροφή υγιών ατόμων - Στοιχεία ανατομίας-φυσιολογίας - Βασικές αρχές βιολογίας-γενετικής - Στοιχεία νοσολογίας - Στοιχεία παθολογίας, φαρμακολογίας και θεραπευτικής διαιτολογίας - Διαιτητική αντιμετώπιση νοσημάτων - Ψυχολογία, επικοινωνία και διατροφή - Οργάνωση υπηρεσιών διατροφικής φροντίδας - Νομικά θέματα - Υγιεινή και ασφάλεια χώρων σίτισης - Παρασκευή τροφίμων - Στοιχεία μικροβιολογίας τροφίμων και έλεγχος καταλληλότητας τροφίμων - Τεχνητή υποστήριξη της θρέψης.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-461-188-1
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Νοε 2008
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 190
Υπότιτλος Ερωτήσεις πιστοποίησης ΙΕΚ
Εκδότης Κλειδάριθμος
Συγγραφέας Ελισάβετ Αλημπάκη - Τσουλφά
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Εφαρμογές διαιτητικής