Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου
47,77 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603944676
Λεπτομέρειες
[...] Η σχετική θεματική βιβλιογραφία είναι πλούσια και εμπλουτίζεται συνεχώς. Ο τόμος αυτός, πρωτοβουλία της Nutrition Society του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώνει αξιόλογα κείμενα που συνέγραψαν κορυφαίοι διεθνώς επιστήμονες. Τα περιεχόμενα κεφάλαια αναφέρονται στα επιμέρους θρεπτικά συστατικά, στην αξιολόγηση της διαιτητικής έρευνας, στην ασφάλεια των τροφίμων και στις διατροφικές πολιτικές. Καλύπτονται, με τον τρόπο αυτό, τα "συστατικά" θέματα της επιστήμης της διατροφής, παρέχονται εμπεριστατωμένες ανασκοπήσεις των μέχρι σήμερα βιβλιογραφικών δεδομένων και προωθείται η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης του αναγνώστη. [...] (από τον πρόλογο των επιμελητών)
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-394-467-6 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2007 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 449 |
Εκδότης | Παρισιάνου Α.Ε. |
Μετάφραση | Μαρία Κωνσταντινίδου |
Επιμέλεια | Frans J. Kok, Hester H. Vorster, Michael J. Gibney, Αντωνία-Λήδα Ματάλα, Μαρία Γιαννακούλια |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας