Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων

8,22 € 9,13 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604116775
Λεπτομέρειες

Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή την κουζίνα και το εστιατόριο. Ένα εγχειρίδιο για σπουδαστές και επαγγελματίες με δείγματα και πίνακες μενού και τιμολογήσεων τροφίμων και ποτών.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-411-677-5
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2009
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 64
Εκδότης Ίων
Συγγραφέας Γιώργος Κλειδαράς
Σειρά Επαγγελματίας Μάγειρας
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων