Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων
8,22 €
9,13 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604116775
Λεπτομέρειες
Ο έλεγχος και η τιμολόγηση εδεσμάτων είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην παραγωγή και την διάθεση, δηλαδή την κουζίνα και το εστιατόριο. Ένα εγχειρίδιο για σπουδαστές και επαγγελματίες με δείγματα και πίνακες μενού και τιμολογήσεων τροφίμων και ποτών.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-411-677-5 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2009 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 64 |
Εκδότης | Ίων |
Συγγραφέας | Γιώργος Κλειδαράς |
Σειρά | Επαγγελματίας Μάγειρας |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας