Ελληνική γαστρονομία

35,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9789605351724
Λεπτομέρειες

Η ενασχόληση με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική προϋποθέτει φαντασία και έμπνευση, κέφι, ευχάριστη διάθεση, αγάπη για τους ανθρώπους γύρω μας, όρεξη για ζωή· είναι τέχνη, δημιουργία και προσφορά. Με αυτά τα βασικά συστατικά είναι φτιαγμένες όλες οι συνταγές που θα βρείτε σ' αυτό το βιβλίο. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο, θα βρείτε, επίσης, στις σελίδες του: - Απλούς κανόνες savoir vivre, καθώς και όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε προκειμένου να παραθέσετε ένα επίσημο τραπέζι. - Στρώσιμο τραπεζιού, κατάλληλα σερβίτσια και ποτήρ��α, σερβίρισμα ορεκτικών, κυρίως πιάτου, επιδορπίου, κλπ. - Πρακτικά μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. - Κατάλληλα ποτήρια για κάθε ποτό (σχετικό άρθρο της δημοσιογράφου κυρίας Θάλειας Τσιχλάκη). Το κύρος της συγγραφέως Σοφίας Σκούρα και των σεφ κ.κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλου και Αναστάσιου Πρωτοψάλτη, καθηγητών στη σχολή Le Monde, αποτελούν εχέγγυο για το ότι το βιβλίο αυτό θα γίνει ο πιστός φίλος και σύμβουλος κάθε σύγχρονης γυναίκας και οικοδέσποινας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-535-172-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Αυγ 2008
Σχήμα 25χ18
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 732
Υπότιτλος 800 συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής: Ελεγμένες και δοκιμασμένες από τη σχολή Le Monde
Εκδότης Φυτράκης Α.Ε.
Συγγραφέας Σοφία Α. Σκούρα
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Ελληνική γαστρονομία