Εντερική και παρεντερική διατροφή
27,49 €
32,34 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789607610409
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο περιέχει πρακτικές οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη του ασθενούς με τεχνητά μέσα. Απευθύνεται σε φοιτητές, ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διαιτολόγους. Το αντικείμενο της τεχνητής διατροφής παρουσιάζεται με τρόπο καλά δομημένο και εύληπτο. Οι πηγές στις οποίες στηρίζεται το περιεχόμενο του βιβλίου είναι έγκυρες και στηρίζονται στην πιο πρόσφατη βιβλιογραφία πάνω στον εν λόγω αντικείμενο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-7610-40-9 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2015 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 216 |
Υπότιτλος | Θεωρία και εφαρμογές |
Εκδότης | ΕΣΠΙ Εκδοτική |
Συγγραφέας | Μαρία Γ. Σκουρολιάκου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας