Επαγγελματική κουζίνα

21,24 € 24,99 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789607860361
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της "Επαγγελματικής Κουζίνας: Γενικές αρχές μαγειρικής". Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα Τρόφιμα ανά κατηγορία (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή - αποθήκευση - διατήρηση).

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-7860-36-1
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2007
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 340
Υπότιτλος Γενικές αρχές μαγειρικής: Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας
Εκδότης Προπομπός
Συγγραφέας Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Κουτσιμανής
Σειρά Τουρισμός και Ελεύθερος Χρόνος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επαγγελματική κουζίνα