Επαγγελματική μαγειρική

23,28 € 27,39 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603314202
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών. Περιεχόμενα: 1ο Μέρος: Τεχνολογία μαγειρικής. Κατανομή Εργασίας, Οι Βασικές Τεχνικές της Κουζίνας, Οι Διαδικασίες του Μαγειρέματος, Ετοιμασία και Αποθήκευση, Ζωμοί, Σούπες, Σάλτσες, Μαγειρικά Λίπη και Λάδια Φαγητού, Λαχανικά, Μανιτάρια, Σαλάτες, Ειδικές Μορφές Παρασκευής Λαχανικών, Συμπληρώματα, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα 2ο Μέρος: Εργαστήριο μαγειρικής. Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Συνταγές για Σνακ, για Σούπες, για Σάλτσες, για Σαλάτες, για Λαχανικά, για Συνοδευτικά Συμπληρώματα, για Εδέσματα αβγών, Παραδοσιακές Συνταγές, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-420-2
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Μαρ 2008
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 262
Υπότιτλος Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Andrea Straub, Barbara Pickhan, Hermann Gruner, Reinhold Metz
Μετάφραση Μαργαρίτα Βούλγαρη, Παναγιώτα Ψαλλίδα
Αριθμός τόμου 1
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επαγγελματική μαγειρική