Επαγγελματική μαγειρική
21,56 €
25,36 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603314493
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-331-449-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2008 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 192 |
Υπότιτλος | Ελληνική και διεθνής κουζίνα |
Εκδότης | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Συγγραφέας | Andrea Straub, Barbara Pickhan, Hermann Gruner, Reinhold Metz |
Μετάφραση | Μαργαρίτα Βούλγαρη, Παναγιώτα Ψαλλίδα |
Αριθμός τόμου | 2 |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας