Επαγγελματική μαγειρική

21,56 € 25,36 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603314493
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-449-3
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2008
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 192
Υπότιτλος Ελληνική και διεθνής κουζίνα
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Andrea Straub, Barbara Pickhan, Hermann Gruner, Reinhold Metz
Μετάφραση Μαργαρίτα Βούλγαρη, Παναγιώτα Ψαλλίδα
Αριθμός τόμου 2
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επαγγελματική μαγειρική