Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων

35,50 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789603515258
Λεπτομέρειες

Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-351-525-8
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2004
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 500
Εκδότης Σταμούλη Α.Ε.
Συγγραφέας Ιωάννης Γ. Μπλούκας
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων