Επεξεργασία τροφίμων 2

63,60 € 84,80 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789600232738
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-02-3273-8
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2016
Σχήμα 28χ21
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 794
Υπότιτλος Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες
Εκδότης Εκδόσεις Παπαζήση
Συγγραφέας Ανδριάνα Ε. Λάζου, Ευάγγελος Σ. Λάζος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επεξεργασία τροφίμων 2