Επεξεργασία τροφίμων 2
63,60 €
84,80 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789600232738
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-02-3273-8 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2016 |
Σχήμα | 28χ21 |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 794 |
Υπότιτλος | Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες |
Εκδότης | Εκδόσεις Παπαζήση |
Συγγραφέας | Ανδριάνα Ε. Λάζου, Ευάγγελος Σ. Λάζος |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας