Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ

58,57 € 68,90 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786185062064
Λεπτομέρειες

Ο δεύτερος τόμος της “Επεξεργασίας Τροφίμων” χωρίζεται σε επτά μέρη και καλύπτει επεξεργασίες οι οποίες καταλήγουν στη συντήρηση των τροφίμων, όπως η αφυδάτωση και η συμπύκνωση, οι ζυμώσεις των τροφίμων, η συντήρηση με άλας και σάκχαρο, η χρήση των χημικών συντηρητικών, η επεξεργασία με υψηλή πίεση, διάφορες πρόσφατες μέθοδοι επεξεργασίας όπως ωμική θέρμανση, επεξεργασία με παλμικά ηλεκτρικά πεδία, επεξεργασία με ταλαντούμενα μαγνητικά πεδία, επεξεργασία με εκκένωση τόξου υψηλού δυναμικού, επεξεργασία με παλμούς φωτός, επεξεργασία με υπερήχους και επεξεργασία με υπεριώδες.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-618-5062-06-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2014
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 792
Εκδότης Φαίδιμος
Συγγραφέας Ευάγγελος Σ. Λάζος
Αριθμός τόμου 2
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ