Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ
58,57 €
68,90 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786185062064
Λεπτομέρειες
Ο δεύτερος τόμος της “Επεξεργασίας Τροφίμων” χωρίζεται σε επτά μέρη και καλύπτει επεξεργασίες οι οποίες καταλήγουν στη συντήρηση των τροφίμων, όπως η αφυδάτωση και η συμπύκνωση, οι ζυμώσεις των τροφίμων, η συντήρηση με άλας και σάκχαρο, η χρήση των χημικών συντηρητικών, η επεξεργασία με υψηλή πίεση, διάφορες πρόσφατες μέθοδοι επεξεργασίας όπως ωμική θέρμανση, επεξεργασία με παλμικά ηλεκτρικά πεδία, επεξεργασία με ταλαντούμενα μαγνητικά πεδία, επεξεργασία με εκκένωση τόξου υψηλού δυναμικού, επεξεργασία με παλμούς φωτός, επεξεργασία με υπερήχους και επεξεργασία με υπεριώδες.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-618-5062-06-4 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2014 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 792 |
Εκδότης | Φαίδιμος |
Συγγραφέας | Ευάγγελος Σ. Λάζος |
Αριθμός τόμου | 2 |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας