Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων
47,91 €
56,36 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786182210222
Λεπτομέρειες
Πρόλογος - Εισαγωγή - Στοιχεία Ανατομίας Ψαριών, Μαλακίων, Μαλακοστράκων - Φυσικές Ιδιότητες - Φυσική Σύνθεση και Απόδοση - Σύσταση και Διατροφική Αξία - Μεταθανάτιες Βιοχημικές Μεταβολές – Αυτόλυση των Ιστών - Μικροβιακή Αλλοίωση - Μεταβολές Οργανοληπτικών Ιδιοτήτων - Αξιολόγηση Φρεσκότητας Νωπών Αλιευτικών Προϊόντων - Ψύξη - Κατάψυξη - Ξήρανση - Αλάτιση - Κάπνιση - Μαρινάρισμα - Κονσερβοποίηση - Υγιεινή Αλιευτικών Προϊόντων και Διενέργεια Επίσημων Ελέγχων - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-618-221-022-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιουν 2023 |
Σχήμα | 240Χ170Χ0 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 672 |
Εκδότης | Τζιόλα |
Συγγραφέας | Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας