Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων

50,72 € 56,36 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786182210222
Λεπτομέρειες

Πρόλογος - Εισαγωγή - Στοιχεία Ανατομίας Ψαριών, Μαλακίων, Μαλακοστράκων - Φυσικές Ιδιότητες - Φυσική Σύνθεση και Απόδοση - Σύσταση και Διατροφική Αξία - Μεταθανάτιες Βιοχημικές Μεταβολές – Αυτόλυση των Ιστών - Μικροβιακή Αλλοίωση - Μεταβολές Οργανοληπτικών Ιδιοτήτων - Αξιολόγηση Φρεσκότητας Νωπών Αλιευτικών Προϊόντων - Ψύξη - Κατάψυξη - Ξήρανση - Αλάτιση - Κάπνιση - Μαρινάρισμα - Κονσερβοποίηση - Υγιεινή Αλιευτικών Προϊόντων και Διενέργεια Επίσημων Ελέγχων - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-618-221-022-2
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιουν 2023
Σχήμα 240Χ170Χ0
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 672
Εκδότης Τζιόλα
Συγγραφέας Βλαδίμηρος Π. Λουγκοβόης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων