Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων

31,04 € 36,52 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603516217
Λεπτομέρειες

Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα. Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-351-621-7
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2005
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 401
Εκδότης Σταμούλη Α.Ε.
Συγγραφέας Γεώργιος Δ. Καραουλάνης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων