Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι
12,93 €
15,21 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603314448
Λεπτομέρειες
Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον αρτοποιό-ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-331-444-8 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2008 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 112 |
Εκδότης | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Συγγραφέας | Andrea Straub, Barbara Pickhan, Egon Schild |
Μετάφραση | Παναγιώτα Ψαλλίδα, Πολυάννα Παπαφράγκου |
Επιμέλεια | Γεώργιος Αγγελούσης |
Αριθμός τόμου | 1 |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας