Φυσικοχημεία τροφίμων

14,67 € 17,26 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786182211175
Λεπτομέρειες

Εισαγωγή - Πρόλογος - H Φυσική Βάση της Χημείας - Χημική Θερμοδυναμική - Θερμοδυναμική Διαλυμάτων - Επιφανειακή Ενεργότητα - Τασιενεργές Ουσίες - Γαλακτώματα και Αφροί - Ρεολογία - Στοιχεία Χημικής Μηχανικής - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-618-221-117-5
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Φεβ 2011
Σχήμα 24Χ17
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 200
Εκδότης Τζιόλα
Συγγραφέας Χρήστος Ριτζούλης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Φυσικοχημεία τροφίμων