Φυσικοχημεία τροφίμων
14,67 €
17,26 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786182211175
Λεπτομέρειες
Εισαγωγή - Πρόλογος - H Φυσική Βάση της Χημείας - Χημική Θερμοδυναμική - Θερμοδυναμική Διαλυμάτων - Επιφανειακή Ενεργότητα - Τασιενεργές Ουσίες - Γαλακτώματα και Αφροί - Ρεολογία - Στοιχεία Χημικής Μηχανικής - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-618-221-117-5 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Φεβ 2011 |
Σχήμα | 24Χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 200 |
Εκδότης | Τζιόλα |
Συγγραφέας | Χρήστος Ριτζούλης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας