Φυσικοχημεία τροφίμων

12,05 €
Εκτός Κυκλοφορίας
SKU
9789604183128
Λεπτομέρειες

[...] Γραμμένο με βάση την διδακτική και ερευνητική μου εμπειρία από το χώρο της φυσικοχημείας των τροφίμων, ελπίζω ότι το τελικό κείμενο παρέχει το απαιτούμενο βάθος και τη μαθηματική πληρότητα, χωρίς όμως να διακυβεύεται η απλότητα και η προσιτότητα της όλης παρουσίασης. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε στοχευμένο σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε νέους ερευνητές στο χώρο των τροφίμων. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε φοιτητές, ερευνητές και εργαζόμενους σε συγγενικούς τομείς όπως οι φαρμακευτικές επιστήμες, οι επιστήμες της υγείας, η τεχνολογία των καλλυντικών και η τεχνολογία των απορρυπαντικών. [...] (από την εισαγωγή του συγγραφέα) Τα περιεχόμενα περιλαμβάνουν: - τις αρχές της θερμοδυναμικής - τα ιδανικά αέρια και τις αποκλίσεις από αυτά, - τη θερμοδυναμική των διαλυμάτων, - την αυτό-οργάνωση της ύλης, - τις αρχές της χημείας των κολλοειδών συστημάτων, - τη φυσικοχημεία των αφρών και των γαλακτωμάτων, - τις αρχές της ρεολογίας, - τη ρεολογία των γαλακτωμάτων και των πηκτών, - τις αρχές της χημικής κινητικής, - την κινητική των ενζυμικών αντιδράσεων.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-418-312-8
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Φεβ 2011
Σχήμα 25χ18
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 198
Εκδότης Τζιόλα
Συγγραφέας Χρήστος Ριτζούλης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Φυσικοχημεία τροφίμων