Γαλλία
15,90 €
21,20 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789600344325
Λεπτομέρειες
Ποτέ άλλοτε η κουζίνα του γαλλικού Νότου δεν ήταν τόσο της μόδας όσο σήμερα. Ο λόγος είναι ότι συνδυάζει ιδιαίτερες γεύσεις (όπως η μπουγιαμπέσα) και υγιεινή διατροφή, επαναφέροντας στις διαιτητικές συνήθειες των Γάλλων το ελαιόλαδο και τις σχετικά απλές συνταγές. Φρέσκα λαχανικά στην κατσαρόλα, ψητά ψάρια στη σχάρα αρωματισμένα με μια σταγόνα ελαιόλαδο, πολύχρωμες σαλάτες, παϊδάκια με δεντρολίβανο αλλά και πολλά πιάτα με εμφανή την ιταλική επίδραση. Στον τόμο αυτό θα κατανοήσετε γιατί η γαστρονομική φαντασία της νότιας Γαλλίας διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις στην κουζίνα των χωρών της Μεσογείου και θα μάθετε να μαγειρεύετε όπως μαγειρεύουν στις πόλεις και στα χωριά της Προβηγκίας αλλά και στα σύνορα με την Ισπανία και την Ιταλία.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-03-4432-5 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2007 |
Σχήμα | 29χ23 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 192 |
Υπότιτλος | Εξαιρετικές γεύσεις της Μεσογείου |
Εκδότης | Εκδόσεις Καστανιώτη |
Συγγραφέας | Daniel Rouche, Fabien Bellahsen |
Μετάφραση | Αναστασία Σακελλίου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας