Γεύσεις στον αφρό
[...] Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε την μπίρα στα μαγειρέματά σας, να πειραματιστείτε με τις αγαπημένες σας συνταγές, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Μαγειρέψτε με την μπίρα που σας αρέσει να πίνετε. Η γεύση της μπίρας, μένει και μετά το μαγείρεμα, οπότε διαλέξτε την ανάλογα με την γεύση που θέλετε να δώσετε στο φαγητό σας: ελαφριά, πικρή, δυνατή ή φρουτώδη. [...] (από τον πρόλογο του Βαγγέλη Δρίσκα) Περιέχει συνεντεύξεις και συνταγές από τους: - Μαρία Βουτσινά, διαιτολόγο - Τασία Μακρυκώστα, αρχιchef - Χριστόφορο Ζαραλίκο, ηθοποιός - ραδιοφωνικός παραγωγός - Γιώργο Βενιέρη, chef - Μελίνα Τανάγρη, τραγουδοποιό - Νίκο Περλεγκή, chef - Μάιρα Παπαθανασοπούλου, συγγραφέα - Αχιλλέα Παπαχρήστο, chef - Δημήτρη Πιατά, ηθοποιό - Χρυσόστομο Πρασάτζη, chef - Πάνο Σκουρολιάκο, ηθοποιό - Σάκη Τζανέτο, chef - Ελένη Ζιώγα, ηθοποιό - στιχουργό.
ISBN | 978-960-438-101-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Απρ 2010 |
Σχήμα | 16χ19 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 128 |
Υπότιτλος | Η μπίρα στη μαγειρική |
Εκδότης | Περίπλους |
Επιμέλεια | Σύσση Καπλάνη |
Φωτογράφος | Σωτήρης Παπανικολάου |
Σειρά | Ευ Ζην |