Γνήσια ελληνική κουζίνα

22,41 € 24,90 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789607220714
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο "Γνήσια ελληνική κουζίνα" προωθεί την ελληνική μαγειρική στον 21ο αιώνα. Είναι η γιορτή των γνήσιων γεύσεων και γαστρονομικών εμπειριών που διατηρήθηκαν στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διαδικασία ανανεωτική και σύγχρονη. Η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις υπέροχες συνταγές είναι ο Θεόδωρος Κυριακού, ταλαντούχος σεφ που προκάλεσε, αμφισβήτησε και άλλαξε την αντίληψη όλης της Ευρώπης για το τι σημαίνει ελληνική κουζίνα. Το εστιατόριό του, Real Greek, προσφέρει ικανοποίηση και στο κοινό και στους γευσιγνώστες. Εδώ, ένωσε τις δυνάμεις του με τον συγγραφέα μαγειρικής Τσάρλς Κάμπιον για να δημιουργήσουν αυτό το γνήσια ελληνικό βιβλίο μαγειρικής.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-7220-71-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2005
Σχήμα 28χ22
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 192
Εκδότης Τερζόπουλος Βιβλία
Συγγραφέας Charles Campion, Θεόδωρος Κυριακού
Μετάφραση Ειρήνη Τσατσούλη
Φωτογράφος Gus Filgate
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Γνήσια ελληνική κουζίνα