Η ελιά
11,66 €
Εξαντλημένο
SKU
9789608455573
Λεπτομέρειες
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με: - Τις ποικιλίες - Τον πολλαπλασιασμό - Το κλάδεμα - Τη λίπανση - Τις καλλιεργητικές φροντίδες - Τη φυτοπροστασία - Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών - Την παραγωγή ελαιόλαδου Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-8455-57-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2009 |
Σχήμα | 20χ14 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 103 |
Υπότιτλος | Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα |
Εκδότης | Ψύχαλος |
Συγγραφέας | Adriano Del Fabro |
Μετάφραση | Βασίλης Περάκης |
Επιμέλεια | Μαριάννα Ψύχαλου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας