Η ελιά

11,66 €
Εξαντλημένο
SKU
9789608455573
Λεπτομέρειες

Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με: - Τις ποικιλίες - Τον πολλαπλασιασμό - Το κλάδεμα - Τη λίπανση - Τις καλλιεργητικές φροντίδες - Τη φυτοπροστασία - Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών - Την παραγωγή ελαιόλαδου Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-8455-57-3
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2009
Σχήμα 20χ14
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 103
Υπότιτλος Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Εκδότης Ψύχαλος
Συγγραφέας Adriano Del Fabro
Μετάφραση Βασίλης Περάκης
Επιμέλεια Μαριάννα Ψύχαλου
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Η ελιά