Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου

14,45 € 17,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604520305
Λεπτομέρειες

Το γευστικό οδοιπορικό συνεχίζεται στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, αποφεύγοντας τα τουριστικά παράλια και αναζητώντας τη μύηση σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις. Περισσότερο θαλασσινή, αλλά και με τα βαρύτερα αρώματα της Ανατολής, η συλλογή αυτή αποτυπώνει τον πυρήνα του ελληνικού γευσιγνωστικού πολιτισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-452-030-5
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2007
Σχήμα 21χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Ναί
Σελίδες 143
Υπότιτλος Μια γευστική περιήγηση στην παραδοσιακή κουζίνα των παρυφών του Αρχιπελάγους
Εκδότης Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Μιχάλης Π. Μαγουλάς
Εικονογράφηση Ειρήνη Μπογδάνου - Μαΐλλη
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου