Η κουζίνα των αγίων

15,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9789604362547
Λεπτομέρειες

Τι τρώμε του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου; Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της; Γιατί ο Άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον Άγιο λέμε και "Ντολμαδά" αλλά και "Σφουγγάτο"; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια Αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες; Όλοι σχεδόν οι Άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της Χριστιανοσύνης -Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος- έχουν τις δικές τους. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 150 συνταγές για να έχετε κάθε μέρα γιορτή, όλο τον χρόνο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-436-254-7
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Μαΐ 2017
Σχήμα 28χ21
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 192
Υπότιτλος Παραδοσιακά φαγητά και γλυκά στον κύκλο της χρονιάς
Εκδότης Οξύ - Brainfood
Συγγραφέας Μαίρη Σπυριδογιαννάκη
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Η κουζίνα των αγίων