Η κουζίνα των αγίων
15,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9789604362547
Λεπτομέρειες
Τι τρώμε του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου; Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της; Γιατί ο Άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον Άγιο λέμε και "Ντολμαδά" αλλά και "Σφουγγάτο"; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια Αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες; Όλοι σχεδόν οι Άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της Χριστιανοσύνης -Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος- έχουν τις δικές τους. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 150 συνταγές για να έχετε κάθε μέρα γιορτή, όλο τον χρόνο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-436-254-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Μαΐ 2017 |
Σχήμα | 28χ21 |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 192 |
Υπότιτλος | Παραδοσιακά φαγητά και γλυκά στον κύκλο της χρονιάς |
Εκδότης | Οξύ - Brainfood |
Συγγραφέας | Μαίρη Σπυριδογιαννάκη |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας