Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια

59,00 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789603513759
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο "Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια" φιλοδοξεί να δώσει, αφενός μεν στους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και των άλλων Γεωπονικών Τμημάτων της χώρας, ένα πλήρες σύγγραμμα, ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο γνωστικό αντικείμενο που πραγματεύεται και αφετέρου την ευρύτερη κυκλοφορία ενός συγγράμματος που λείπει από την Ελληνική βιβλιογραφία, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν και να το αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες γεωπόνοι, οι σπουδαστές και οι προοδευτικοί καλλιεργητές, για την πληρέστερη ενημέρωσή τους πάνω στις τεχνικές της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται με αρκετές λεπτομέρειες η καλλιεργητική τεχνική εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, αγγουριά, κολοκυθιά, πεπονιά, καρπουζιά, φασολιά και μαρούλι) τα οποία καλλιεργούνται σε θερμοκηπιακές κατασκευές και έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη οικονομική σημασία για τον τόπο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-351-375-9
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Σεπ 2001
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 772
Εκδότης Σταμούλη Α.Ε.
Συγγραφέας Χρίστος Μ. Ολύμπιος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια