Ιαπωνική κουζίνα
30,18 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
9789606912917
Λεπτομέρειες
Το πιο δημοφιλές ιαπωνικό πιάτο είναι αναμφισβήτητα το σούσι. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη, ασυνήθιστα μεν για εμάς, αλλά πολύ νόστιμα και λαχταριστά. Οι πρωτότυποι συνδυασμοί, όπως αυτός του ωμού ψαριού με το πικάντικο ρύζι στην περίπτωση του σούσι, αποτελούν τη βάση της ιαπωνικής κουζίνας. Η τεμπούρα, η πάστα μίσο, το σόγιου και το ντάσι πρωταγωνιστούν σε πολλά πιάτα, προσδίδοντας τους μοναδικό άρωμα. Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε στο τραπέζι σας την αύρα της Άπω Ανατολής, ξεφυλλίστε την "Ιαπωνική Κουζίνα" και χαθείτε στα μονοπάτια της γεύσης...
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-691-291-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Μαρ 2009 |
Σχήμα | 29x23 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 192 |
Υπότιτλος | Σούσι, νουντλ, μίσο, τεμπούρα, τεριγιάκι |
Εκδότης | Modern Times |
Συγγραφέας | Charlotte Anderson |
Μετάφραση | Μπέσσυ Πλακούλα |
Φωτογράφος | Ian Hofstetter |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας