Ιαπωνική κουζίνα

30,18 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
9789606912917
Λεπτομέρειες

Το πιο δημοφιλές ιαπωνικό πιάτο είναι αναμφισβήτητα το σούσι. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη, ασυνήθιστα μεν για εμάς, αλλά πολύ νόστιμα και λαχταριστά. Οι πρωτότυποι συνδυασμοί, όπως αυτός του ωμού ψαριού με το πικάντικο ρύζι στην περίπτωση του σούσι, αποτελούν τη βάση της ιαπωνικής κουζίνας. Η τεμπούρα, η πάστα μίσο, το σόγιου και το ντάσι πρωταγωνιστούν σε πολλά πιάτα, προσδίδοντας τους μοναδικό άρωμα. Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε στο τραπέζι σας την αύρα της Άπω Ανατολής, ξεφυλλίστε την "Ιαπωνική Κουζίνα" και χαθείτε στα μονοπάτια της γεύσης...

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-691-291-7
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Μαρ 2009
Σχήμα 29x23
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 192
Υπότιτλος Σούσι, νουντλ, μίσο, τεμπούρα, τεριγιάκι
Εκδότης Modern Times
Συγγραφέας Charlotte Anderson
Μετάφραση Μπέσσυ Πλακούλα
Φωτογράφος Ian Hofstetter
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Ιαπωνική κουζίνα