Καλλιέργεια λαχανικών στο θερμοκήπιο

25,87 € 30,43 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603515173
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αναφέρεται στη συστηματική καλλιέργεια της Αγγουριάς, της Κολοκυθιάς, της Καρπουζιάς, της Πεπονιάς και της Φράουλας στα θερμοκήπια. Για κάθε φυτό, δίδονται λεπτομερείς πληροφορίες για την εφαρμογή σύγχρονων καλλιεργητικών τεχνικών, εξοπλισμών και αυτοματισμών στο θερμοκήπιο. Ειδικότερα, αναλύονται τα βοτανικά χαρακτηριστικά, ο πολλαπλασιασμός, οι εδαφοκλιματικές απαιτήσεις, η προετοιμασία του εδάφους και η λίπανση, οι καλλιεργητικές φροντίδες, η συγκομιδή, οι αποδόσεις, η βελτίωση καθώς και οι εχθροί και οι ασθένειες. Πολλές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σχήματα και γραφικές παραστάσεις συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση των παρερχομένων πληροφοριών. Αποδέκτες του παρόντος βιβλίου είναι, εκτός από τους φοιτητές και τους σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι πτυχιούχοι των Γεωπονικών Σχολών των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας, οι συστηματικοί καλλιεργητές των παραπάνω λαχανικών και όλοι εκείνοι που ασχολούνται με την οικογενειακού τύπου λαχανοκομία και παθιάζονται με το να βλέπουν να μεγαλώνουν στον κήπο τους ή στις γλάστρες τους τα φρέσκα λαχανικά.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-351-517-3
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2004
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 363
Υπότιτλος Αγγούρια, κολοκύθια, καρπούζια, πεπόνια, φράουλα
Εκδότης Σταμούλη Α.Ε.
Συγγραφέας Ανδρέας Γ. Κανάκης
Αριθμός τόμου 2
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Καλλιέργεια λαχανικών στο θερμοκήπιο