Κοστολόγηση τιμολόγηση προϊόντων

9,00 € 12,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789606270277
Λεπτομέρειες

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές των ΙΕΚ που ακολουθούν την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), σπουδαστές Τουριστικών Σχολών, αλλά και επαγγελματίες. Έχει σαν στόχο να μάθει στον αναγνώστη τον τρόπο με τον οποίο θα κοστολογεί και έπειτα θα τιμολογεί τις παρασκευές. Επιπρόσθετα, αποτελεί και μια εισαγωγή στο Food and Beverage Management, καθώς καταπιάνεται με ζητήματα όπως η διαχείριση της αποθήκης, η κοστολόγηση στο bar, η διοίκηση προσωπικού, αλλά και το πώς αυτή συμβάλλει στην μείωση του κόστους.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-627-027-7
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιουλ 2018
Σχήμα 23χ16
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 150
Υπότιτλος Πώς θα βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας
Εκδότης Εκδόσεις iWrite
Συγγραφέας Κώστας Σκουνάκης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Κοστολόγηση τιμολόγηση προϊόντων