Κρητική παραδοσιακή κουζίνα
21,20 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789607448224
Λεπτομέρειες
Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδομένων αποδεικνύει ότι οι διατροφικές συνήθειες των Κρητών του 20ου αιώνα ελαχίστως διαφέρουν από τις συνήθεις των ανθρώπων που έζησαν στο νησί σε παλαιότερες εποχές, ακόμη και κατά την αρχαιότητα. [...]
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-7448-22-4 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Ηράκλειο Κρήτης |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2009 |
Σχήμα | 25χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 416 |
Υπότιτλος | Το θαύμα της κρητικής διατροφής: Η πιο υγιεινή κουζίνα της Μεσογείου: Με 520 συνταγές |
Εκδότης | Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ |
Συγγραφέας | Μαρία Ψιλάκη |
Φωτογράφος | Νίκος Ψιλάκης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας