Κτηνοτροφικά ψυχανθή
13,50 €
15,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789605716172
Λεπτομέρειες
Η ανάγκη για εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης στα σιτηρέσια των μηρυκαστικών γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Μια λύση θα μπορούσε να αποτελέσει η καλλιέργεια ελληνικών ποικιλιών ψυχανθών που είναι προσαρμοσμένες στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της χώρας μας. Η σημαντικότερη παράμετρος που τελικά αντικατοπτρίζει τη θρεπτική αξία μιας ζωοτροφής είναι η πεπτικότητά της. Σε αυτό το βιβλίο περιέχονται στοιχεία για την παραγωγή ψυχανθών στην Ελλάδα και για τη θρεπτική τους αξία, ενώ περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία της πέψης στα μηρυκαστικά και οι μέθοδοι προσδιορισμού της πεπτικότητας, με έμφαση στην in vitro μέθοδο σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ankom Technology Corporation.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-571-617-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Μαΐ 2024 |
Σχήμα | 24x17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 164 |
Υπότιτλος | Συμβολή στη διατροφή των μηρυκαστικών, πέψη και μέθοδοι προσδιορισμού της πεπτικότητας |
Ηλικίες | 0 |
Ηλικία μέχρι | 0 |
Εκδότης | Bookstars - Γιωγγαράς |
Συγγραφέας | Χρήστος Μπουγιουκλής |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας