Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής

75,20 € 80,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789608058323
Λεπτομέρειες

Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα. - Κατανοητός εικονογραφημένος οδηγός με πληροφορίες για τα υλικά και τις τεχνικές μαγειρικής. - Μυστικά του σεφ, συμβουλές και γρήγορες λύσεις από τους ειδικούς για εγγυημένα και θαυμάσια αποτελέσματα κάθε φορά. - Πάνω από 2000 επεξηγηματικές φωτογραφίες και εικόνες. - Κλασικές γαλλικές συνταγές αλλά και πιάτα από την κουζίνα της Ασίας και της Άπω Ανατολής. - Σίγουρη επιτυχία για όλους, επαγγελματίες και μη, ακόμη και για τις πιο εξεζητημένες συνταγές. - Το πιο πλήρες και ολοκληρωμένο βοήθημα για τη μαγειρική.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-8058-32-3
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Νοε 2004
Σχήμα 29χ21
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 464
Εκδότης Τσιτσιλώνης Α.
Συγγραφέας Eric Treuille, Jeni Wright
Μετάφραση Αφροδίτη Τζαμουράνη, Μαρίλη Μπέρου
Φωτογράφος David Murray
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής