Λεξικό για κρασιά
13,78 €
Εξαντλημένο
SKU
9789608208087
Λεπτομέρειες
- Τα πάντα για το κρασί και την κατανάλωση κρασιού, χρώμα, γεύση, παραγωγή - Οι σημαντικότεροι τύποι κρασιού, περιοχές κρασιού και παραγωγοί κρασιού - Εξερευνήστε τη σαμπάνια και το αφρώδες κρασί, το κρασί ευρείας κατανάλωσης και τα κλασικά κρασιά - Συμβουλές για την ωρίμανση, την αγορά και την αποθήκευση - "Εστιατόριο και λιχουδιές" της Χριστίνα Fischer's - Αμέτρητες σπουδαίες συνταγές και χρήσιμες συμβουλές.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-8208-08-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2006 |
Σχήμα | 18χ15 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 286 |
Εκδότης | Τζιαμπίρης - Πυραμίδα |
Συγγραφέας | Christina Fischer, Ingo Swoboda |
Μετάφραση | Πασχαλία Ρήγα |
Φωτογράφος | Armin Faber, Thomas Pothmann |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας