Λεξικό για σάλτσες και ντιπ
12,40 €
13,78 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789608208216
Λεπτομέρειες
Γευστικοί τρόποι για να συνοδεύσετε οποιοδήποτε γεύμα.
- Βασικές σάλτσες, κλασσικές σάλτσες και βασικές συνταγές.
- Αμέτρητες συνταγές για κρέας, ψάρι, λαχανικά, ζυμαρικά και επιδόρπια.
- Εξωτικές σάλτσες και ντιπ, γαρνιτούρες και τουρσί.
- Ποιες σάλτσες συνδυάζονται με ποια φαγητά, συμβουλές και ευρετήριο συνταγών.
- Απλές και εύκολες οδηγίες για τον καθένα, από τον αρχάριο μάγειρα μέχρι τον έμπειρο σεφ.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-8208-21-6 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2006 |
Σχήμα | 18x15 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 297 |
Υπότιτλος | Προετοιμασία, γεύση, χρήση, συνταγές |
Εκδότης | Τζιαμπίρης - Πυραμίδα |
Συγγραφέας | Kristiane Müller - Urban |
Μετάφραση | Πασχαλία Ρήγα |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας