Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

23,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9789608727489
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-87274-8-9
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2005
Σχήμα 21χ23
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Ναί
Σελίδες 183
Εκδότης Le Monde / Les Livres du Tourisme
Συγγραφέας Αναστάσιος Δ. Αλεξιάδης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs