Με τον Φρόυντ στην κουζίνα

14,55 €
Εξαντλημένο
SKU
9789608222021
Λεπτομέρειες

Ποια σχέση έχει το φαγητό με την ψυχική μας διάθεση; Γιατί όταν αισθανόμαστε "χάλια" αναζητάμε την απόλαυση μιας σοκολάτας; Γιατί όταν είμαστε κουρασμένοι καταφεύγουμε σε μια μακαρονάδα ή μια πίτσα; Πώς γίνεται μια μπριζόλα να μας κάνει νευρικούς, ενώ ένα ποτήρι γάλα να μας κατευνάζει; Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες τροφές ρίχνουν τη διάθεσή μας, ενώ κάποιες άλλες την ανεβάζουν; Ποιες τροφές επηρεάζουν την πνευματική μας απόδοση; Υπάρχουν αγχολυτικά μενού και συνταγές αντιστρές; Τελικά μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα τρώγοντας; Τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα θα τις βρείτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Και αν αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει ο πατέρας της ψυχανάλυσης με τη μαγειρική, την κουζίνα και τις τροφές, υπάρχει εξήγηση. Θα διαπιστώσετε λοιπόν πως τρώγοντας έρχεται... όχι μόνο η όρεξη, αλλά και η καλή διάθεση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-8222-02-1
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2002
Σχήμα 24χ19
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 166
Υπότιτλος 100 συνταγές αντιστρές
Εκδότης Μύρτος
Συγγραφέας Francesco Bottaccioli, Giuseppe Capano
Μετάφραση Φοίβος Αρβανίτης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Με τον Φρόυντ στην κουζίνα