Mediterranean Cuisine
2,54 €
3,18 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604574162
Λεπτομέρειες
The term "Mediterranean Cuisine" is used when referring to a wide variety of dishes that originate from the countries of the Mediterranean. With many common characteristics, due to the ingredients used, but also with several differences in terms of their combinations, the cuisine of the countries of the Mediterranean basin presents a distinctive diversity that reflexes the multiculturalism of the region in which it was formed.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-457-416-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2016 |
Σχήμα | 20χ14 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Εκδότης | Μαλλιάρης Παιδεία |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας