Μηχανική τροφίμων
Περιέχει: Συστήματα Μονάδων–Κλίμακες Θερμοκρασιών - Φυσικές Ιδιότητες και Σύσταση Τροφίμων - Θερμικές Ιδιότητες Τροφίμων–Μορφές Θερμότητας - Πίεση και Τάση Ατμών - Ιδιότητες Ατμού–Ψυχρομετρία - Ισοζύγια Μάζας και Ενέργειας - Υγρασία Εξισορρόπησης – Ενεργότητα Νερού (aw) - Βοηθήματα στην Ύλη του Μέρους Ι - Μεταφορά Ορμής–Ρεολογία - Μεταφορά Θερμότητας - Μεταφορά Μάζας - Μεταφορά, Ανάδευση–Ανάμειξη, Ομογενοποίηση - Διεργασίες Μηχανικού–Φυσικού Διαχωρισμού - Διεργασίες Αλλαγής Μεγέθους–Μορφοποίησης - Εναλλάκτες Θερμότητας - Θερμική Επεξεργασία Τροφίμων - Ψύξη–Κατάψυξη Τροφίμων - Διεργασίες Μεταφοράς Μάζας - Αφυδάτωση - Συμπύκνωση - Απόσταξη - Ηλεκτρικοί Κινητήρες - Παραγωγή Ατμού–Εξοικονόμηση Θερμικής Ενέργειας - Παραγωγή Ψύξης - Αρχές Σχεδιασμού–Υλικά Κατασκευής Εξοπλισμού - Αρχές Διαχείρισης Ενέργειας, Νερού, Αποβλήτων - Ανασκόπηση Μαθηματικών - Εργαστηριακές Ασκήσεις - Χρήσιμοι Πίνακες και Διαγράμματα - Ευρετήριο
ISBN | 978-960-418-968-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 31 Οκτ 2022 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 776 |
Υπότιτλος | Θεμελιώδεις έννοιες. Φαινόμενα μεταφοράς. Βασικές διεργασίες |
Εκδότης | Τζιόλα |
Συγγραφέας | Αθανασία Μ. Γούλα, Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης |