Μηχανική τροφίμων
26,85 €
30,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789607425287
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-7425-28-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2000 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Ναί |
Σελίδες | 418 |
Υπότιτλος | Θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, λειτουργικές μονάδες |
Εκδότης | Εκδόσεις Γιαχούδη |
Συγγραφέας | Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας