Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
9,93 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789608382220
Λεπτομέρειες
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις. Το βιβλίο "Μικροβιολογία & υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση" αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP. Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-8382-22-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Απρ 2010 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 96 |
Υπότιτλος | Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία |
Εκδότης | Le Monde / Les Livres du Tourisme |
Συγγραφέας | Πάρις Κυπαρισσίου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας